Saturday, February 10, 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΕ

Τι ειπατε ; Συγνωμη αλλα σαν να μην ακουσαμε καλα. Ο Κονε ξαφνικα βγαινει και κανει δηλωσεις οτι δηθεν ο προπονητης του Ολυμπιακου Λεμονης αναφερθηκε σε αυτον με ρατσιστικα σχολια και διαφορα αλλα. Μηπως μας περνατε για ηλιθιους κυριε Κονε, μηπως εκμεταλλευεστε τετοιου ειδους κατηγοριες για να θιξετε τον Ολυμπιακο που και απο παλιες σας δηλωσεις φαινεται να εχετε κομπλεξ εναντιον του; Πως γινετε εσεις ακουσατε τετοια πραγματα και κανεις αλλος να μην ακουσε τιποτα;
Φυσικα ο λαος του Ολυμπιακου δεν καταλαβαινει απο τετοια ουτε συνηγορουμε στις μυνησεις η αγωγες που θελει να καταφυγει ο προπονητης μας δινοντας βαση και αξια σε τετοιες συμπλεγματικες δηλωσεις τυπου Κονε.
Τα γηπεδα ευτυχως η δυστυχως δεν ειναι εκκλησιες και αν επρεπε να αντιδρουν και οι παιχτες του Ολυμπιακου με δηλωσεις καθε φορα που καποιοι τους υβριζουν, θα επρεπε ολη την ωρα να βρισκοντουσαν στα καναλια κλαψουριζοντας και παραπονουμενοι σε καθε χαζοεκπομπη, αφου ως γνωστον ο Ολυμπιακος ειναι εχθρος ολων πλην του κοσμου του.
Διαλεξατε τον πιο αναξιοπρεπη τροπο να πολεμησετε τον Ολυμπιακο κυριε Κονε ξεχνοντας τις μερες και το ψωμι που εχετε φαει απο την ομαδα μας που φυσικα ουτε ταιριαζατε ουτε καταφερατε να ενσωματωθειτε ποτε. Η αχαριστια ομως πληρωνεται και ο χρονος τιμωρει και πολυ γρηγορα μαλιστα, ο Μαιος εφθασε και πρωταθλητης θα ειναι παλι ο Θρυλος.