Tuesday, April 3, 2007

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ...

Απορουμε τελικα μετα απο ολα αυτα τα γεγονοτα με ορισμενα πραγματα. Δε λεμε οτι θελουμε να υποκινησουμε την βια, δεν λεμε οτι υποστηριζουμε τετοια γεγονοτα ουτε να τα αρνηθουμε.
Αυτο που μας κινει απλα την περιεργεια ειναι γιατι ολοι εχουν βαλει στο στοχαστρο συγκεκριμενα μια ομαδα...τον Ολυμπιακο. Οι Ολυμπιακοι βρισκοντουσαν μονο στα επεισοδια της Παιανιας..? Μονοι τους μηπως τα σπασανε και τα καναν γυαλια καρφια? Αντιπαλος σε αυτο το επεισοδιο δεν υπηρχε? Ολυμπιακος εναντιον Ολυμπιακου? Μηπως δεν εχουν σημειωθει επεισοδια αναλογα (και ας μην κατεληξαν τοσο ασχημα) απο αλλους οπαδους?
Γιατι λοιπον εμεις και ολη η Ελλαδα περιμενει να ακουσει καθε βραδυ στις ειδησεις σε ποιον καινουριο συνδεσμο του Ολυμπιακου εισεβαλλε η αστυνομια και τι ανακαλυψε. Γιατι σε καθε παραθυρο τηλεοπτικο βρισκεται και απο ενας εκπροσωπος του Ολυμπιακου προσπαθωντας να απολογηθει?
Επαναλαμβανουμε δεν θελουμε να εξαγιασουμε ανθρωπους και γεγονοτα που ειναι για ολους μας κατακριτεα. Αν θελει να κανει η κυβερνηση "καθαρση" στο θεμα της βιας και του χουλιγκανισμου, αυτη δεν θα γινει χτυποντας μονομερως και μονο μια ομαδα επειδη συνεπεσαν τα προσφατα γεγονοτα να μας καταδικαζουνε. Γεγονοτα και πραξεις χουλιγκανισμου γινονται και γινοντουσαν συνεχεια και οχι μονο απο "αιμοσταγεις δολοφονους Ολυμπιακους".