Sunday, February 10, 2008

ΠΕΡΙ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

Ντορος εχει ξεσπασει τελευταια με την περιβοητη ενσταση που κατεθεσε ο ολυμπιακος εναντιον της καλαμαριας για την αντι κανονικη συμμετοχη του νεοαποκτηθεντα βαλνερ λογω του οτι συμφωνα με την FIFA δεν μπορει να αγωνιστει σε τρεις ομαδες μεσα σε μια χρονια.
Αν και αποδειχτηκε οτι κατι τετοιο ηταν παρανομο, αν και ο νομας προβλεπει μηδενισμο της ομαδας της καλαμαριας και κατοχυρωση του παιχνιδιου υπερ του αντιπαλου δηλαδη του Ολυμπιακου, ο δικαστης με μια σολωμοντιο λυση αποφασιζει την επαναληψη του αγωνα!!!
Ενταξει δε λεμε οτι τα καναμε και πανω μας επειδη θα ξαναπαιξουμε με την ομαδαρα(!) της καλαμαριας και θα χασουμε , σιγα! ολοι ξερουμε πως αν παιζαμε 20 φορες με τους αμπαλους αυτους 19 φορες θα κερδιζαμε και μια θα ηταν ισοπαλια η θα χαναμε, ετσι κιαλλιως τους ξερουμε τους παιχτες μας, αν δεν εχουν ορεξη να παιξουν μπορει να χασουν και απο τον αγιο δημητριο.
Αλλο ειναι το θεμα, αφου ο νομος λεει οτι με βαση κανονισμου το ματς κατοχυρωνεται σε μας, τι πανε και επαναλαμβανουν το ματς?? Για τι αθλητικη διακαιοσυνη μιλαμε? Αυτο για να κλεισουν καποια στοματα πως ο Ολυμπιακος στηριζεται στη δικαιοσυνη και παιρνει ματς στα χαρτια...
Εμεις εχουμε να προσθεσουμε επισης κατι, αν τυχον ο Ολυμπιακος επαιζε ας πουμε με τον βαζελο με κανα παιχτη χωρις δελτιο η με ακυρο δελτιο η τιποτα τετοιο θα πεφταν ολοι πανω μας σαν κτηνη που ειναι για να μας παρουν οχι το ματς απλα στα χαρτια αλλα μεχρι το δικαστηριο της Χαγης θα φτανανε, νομιζετε μηπως θα συνεβαινε το αντιθετο?
Τωρα εμεις απλα θα τους ξανανικησουμε θα σκασουνε και θα ειμαστε παλι πρωτοι, και καλυτερο θα ηταν ολοι οι βλακες που μιλανε εδω και εκει μη τηρησης της αθλητικης δεοντολογιας και του ΅fair play" να σκασουν γιατι εμεις απο την αρχη ειχαμε δικιο και αν και η αποφαση εκδικαστηκε υπερ των ποντιων τελικα, το αφεντικο θα το δειξουμε στον αγωνιστικο χωρο ποιο ειναι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ