Monday, March 5, 2007

ΘΕΜΑ ΜΠΟΥΛΟΥΤ


Ειναι καιρος πια και απο αυτην την σελιδα να ασχοληθουμε και λιγο με το θεμα ερολ μπουλουτ, μαθαμε οτι το καλοκαιρι ο τουρκος δεν θα ανανεωσει. Δηλαδη περιμενανε ο τουρκος να μην αποδιδει πια (που ποτε δεν απεδωσε) για να τον διωξουνε? Λες και εμεις σαν οπαδοι του Ολυμπιακου δεν ειχαμε αναφερθει ποτε για το θεμα η λες και δεν γνωριζουνε τις ευαισθησιες που εχουμε σαν φιλαθλοι επι εθνικων θεματων. Η μηπως δεν ακουγανε τις βουες και τις αποδοκιμασιες στο ακουσμα του ονοματος του?
Καιρος να υπαρξει λιγη σοβαροτητα, ο παιχτης αυτος ποτε δεν ωφελησε. Δεν ωφελησε ουτε το ονομα του Ολυμπιακου, που δεν ειχε ως τωρα στους κολπους του τουρκικης εθνικοτητας παιχτες (σε ολα τα αθληματα), μα ουτε και αντικειμενικα διοτι ως γνωστον η πλευρα του παντα "εμπαζε"!
Εμεις, οι οπαδοι του Ολυμπιακου δοξαζουμε καθε κυριακη την ομαδα μας, το συμβολο μας, τον υμνο μας, το γηπεδο μας, καθε παιχτη ξεχωριστα, μα ποτε εναν Τουρκο! Και για ενα χειριστο παιχτη δεν θα αφησουμε να λερωνεται ο Ολυμπιακος. Ας φυγει λοιπον και ας εισακουσθει επιτελους η φωνη των οπαδων κυριως σε μεταγραφικες περιοδους οταν γινεται διαλογη παιχτων, ωστε να μην ερθει ποτε ξανα στο λιμανι καποιο αλλο αντιστοιχο ανομα που μπορει να σπιλωσει το ονομα του θρυλου και γενικως του Ελληνικου αθλητισμου.
Να φυγει ο Τουρκος τωρα.