Thursday, March 22, 2007

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Λιγες μερες πριν το ματς της εθνικης Ελλαδος με αυτην της Τουρκιας οι "φιλοι" μας οι Τουρκοι σκαρφιζονται αλλον εναν τροπο να προκαλεσουν. Λενε τωρα οτι ο παιχτης του Ολυμπιακου Ανατολακης ειπε για το ματς αυτο οτι σε συνδυασμο με την εθνικη επετειο θα αποτελεσει μεγαλυτερο δωρο για εμας η νικη , ποσο μαλλον οταν το παιχνιδι γινεται στο σταδιο "Γεωργιος Καραισκακης". Αυτο που ειναι αποριας αξιο ειναι γιατι οι Τουρκοι βρηκαν κατι τετοιο να πουνε μαλιστα οταν ο ιδιος ο Ανατολακης το διαψευδει με δηλωσεις του και γιατι μονιμα ειναι εκεινοι αυτοι που δυναμιτιζουν το κλιμα με την κλασσικη τους τακτικη, δηλαδη βγαζοντας προς τα εξω το οτι οι Ελληνες ειναι οι κακοι και παραλληλα να φανατιζουντας τα εκει ζωα ακομα περισσοτερο. Επειτα ως γνωστον στον Ελληνικο χωρο κατι τετοιες δηλωσεις απογορευονται δια ροπαλου στο πλαισιο της φιλιας των δυο λαων...
Θυμαστε αραγε ποτε οι Ελληνες να ηταν αυτοι που θα εβγαζαν προς τα εξω τετοια δημοσιευματα προβοκαροντας τοσο πολυ πριν απο μια τετοια δοκιμασια, και μαλιστα σε φανταστικες δηλωσεις στηριζομενοι? Αυτο θα αποτελουσε σκανδαλο για την τοσο προοδευτικη Ελλαδα των υποχωρησεων και της φιλιας.
Λοιπον καιρος να δειξουμε οτι η φιλια τελος και επιτελους αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να παρουν αυτο που τους αξιζει αρχιζοντας απο το Σαββατο και να γυρισουν πισω στην Ανατολη τους φορτωμενοι με πολλα Ελληνικα μπαλακια και μια γερη γευση του Γεωργιου Καραισκακη.
ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ