Wednesday, May 16, 2007

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ

Για αλλη μια φορα ολα τα βλεμματα του Ελληνικου ποδοσφαιρικου κοσμου ειναι στραμμενα στο λιμανι και στα γεγονοτα που συμβαινουν εκει οσο αναφορα το θεμα ριβαλντο με την αποχωρηση του και την επιπτωση αυτης της αποχωρησης αθροιζομενη με την γενικοτερη πικρια στην φιεστα της περασμενης κυριακης.
Εμεις δεν λειψαμε, και δεν λειψαμε οχι γιατι η ΠΕΦΟ σημαινει οτι ειναι υποτακτικη σε οποιονδηποτε αρχηγο, προεδρο, εφημεριδα η ρευμα αλλα γιατι αυτην την ομαδα την αγαπαμε και θελουμε να ειμαστε και σε αυτες τις κακες (για εμας σαν ολυμπιακους) στιγμες διπλα του.
Λυπουμαστε για την παρουσα κατασταση και ειμαστε οργισμενοι για το πως καποιοι αλλοι ασχετοι απασχοληθηκαν με το θεμα μονο για να περασουν μια εικονα βλαβερη, διαλυσης για την ομαδα.
Ο Ολυμπιακος το μονο που εχει να υπερηφανευεται ειμαστε εμεις , ο κοσμος του. Και εμεις το μονο που εχουμε να υπερηφανευομαστε ειναι ο Ολυμπιακος, εμεις ξερουμε ποιος τα τελευταια χρονια βοηθησε τον Ολυμπιακο και ποιος θελει να τον βλεπει να βυθιζεται στη μιζερια και να μην κανει τιποτα.
Ο Θρυλος εχει φτιαχτει για να βρισκεται στην κορυφη και να κοιταει ολους τους αλλους απο ψηλα, και εδω και στο εξωτερικο. Τις προυποθεσεις τις εχει, και το ξερουμε ολοι πολυ καλα.
Οποιος νομιζει οτι ο Θρυλος , το πιστευω και η θρησκεια μας, ειναι το μαγαζακι του κανει πολυ μεγαλο λαθος και πρεπει πολυ απλα να αποχωρησει.