Thursday, May 17, 2007

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΖΑΙ..


Νομιζαμε οτι ηταν πλακα, νομιζαμε οτι μας δουλευανε, νομιζαμε οτι ηταν αλλο ενα συνηθισμενο αστειο του προεδρου. Δεν ειναι ομως πλακα, ενημερωνομαστε καθε μερα για το ποσο κοντα βρισκομαστε στην αποκτηση του Τουρκου Τουνζαι.
Εμεις οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου οπως εχουμε ξαναγραψει σε αυτην την σελιδα νοιαζομαστε γιαυτη την ομαδα και εχουμε ονειρα οσο κανενας αλλος γι΄αυτην, βλεποντας παντα με μια πιο τρισδιαστατη ματια τα προβληματα και τις λυσεις που χρειαζεται.
Στην ομαδα μας δεν θελουμε εναν τουρκο και αυτο ειναι κοινη απαιτηση ολων των περευρισκομενων στην κερκιδα, τις παρενεργειες των αποδοκιμασιων στον Μπουλουτ τις εχουμε νωπες στο μυαλο μας.
Το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν εχει αναγκη τους τουρκους αλλα τους Ελληνες, τους Ελληνες απο τις μικρες ομαδες που μενουν ανεκμεταλλευτοι και ολοι ξερουμε οτι αυτοι υπαρχουν και ειναι και πολλοι, αντιθετα με το τι θελουν να πιστευουν καποιοι αλλοι.
Τα ονειρα μας ως φιλαθλοι και οπαδοι δεν περιοριζονται σε μια καλη πορεια στην Ευρωπη, στο πρωταθλημα, στο κυπελλο και στην αναγνωριση απο τις φυλλαδες στα περιπτερα. Βασιζονται στη δημιουργια μιας ομαδας με προσφορα στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο, στην κοινωνια και στον Ελληνισμο γενικοτερα. Ο Ολυμπιακος πρεπει να παρει νεους Ελληνες παιχτες (μοντελο ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ) να τους αξιοποιησει, να τους αναδειξει και να αναδειχθη και αυτος μεσω αυτων των παιχτων. Ετσι η ομαδα θα ειναι πιο συμπαγης, ετσι η ομαδα βασισμενη στην ομοιομορφια θα πορευτει , ετσι οι φιλαθλοι θα νοιωθουν ακομα πιο κοντα στη ψυχολογια του παιχτη και ο παιχτης πιο κοντα στην νοοτροπια του φιλαθλου εφοσον οι ριζες τους θα ειναι κοινες. Στο παρελθον βλεπαμε τις ομαδες να απαρτιζονται απο παιχτες της ιδιας πολης απο την οποια προερχοντουσαν, βλεπαμε τους παιχτες να παθιαζονται διπλά για μια νικη, βλεπαμε τους παιχτες να χαιρονται διπλά σε μια κατακτιση τροπαιου, αφου μαζι με την ομαδα τους νικαγε και ο τοπος τους. Ετσι πρεπει να ειναι δομημενη μια συγχρονη ομαδα και ετσι την ονειρευομαστε κι εμεις και γι αυτο πρεπει ο Ολυμπιακος να κανει την διαφορα! Αυτο ειναι για εμας αναγνωριση.
Το ποδοσφαιρο ειναι μερος του πολιτισμου μας, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΝΖΑΙ