Thursday, September 11, 2008

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ....ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ



Ρε τι λετε παλι, μολις βρηκαμε καποιο αστερι κατευθειαν να τον δωσουμε να κονομησουμε, Ειναι τωρα αυτο τιτλος για πρωτοσελιδο..? Ετσι καναμε και με τον τουρε και με τον καστιγιο και με τα μεν 4 μυρια του τουρε δεν πηραμε ΚΑΝΕΝΑΝ αλλα και με τα 14 μυρια του Καστιγιο παλι ΚΑΝΕΝΑΝ , ενταξει δε λεμε, πουλα τον παιχτη τον καλο που βρηκες απο δικο σου σκαουτινγκ στη λατινικη αμερικη και θα εισαι αξιος, αλλα πουλα προκειμενου να παρεις υλικο καλυτερο, να δυναμωσεις την ομαδα σου , να δινεις ολα οσα εβγαλες και να βαζεις και αλλα ακομα απο την τσεπη σου...Ετσι κανει καθε ομαδα που σεβεται τον εαυτο της, τον κοσμο της αλλα και το μελλον της.
Τωρα δηλαδη γιατι μας το λετε οτι τοσα θα βγαλετε απο τον ντιογκο αν τον πουλησετε και τοσα ειναι η ρητρα του , τι μπορει να μας νοιαζει εμας.

Εμας μας νοιαζει η ομαδα να αποδιδει και να μας βγαζει ασπροπροσωπους και περηφανους και ας παιζει ο ντανι ο μπορχα η και ο τατσης ακομα.
Επειτα του παιχτη αυτου και του καθε παιχτη πρεπει να του χτιζουμε ολυμπιακη συνειδηση να τον κανουμε να παρει λιγο απο την αρρωστια μας , λιγο απο την ψυχωση μας με την φανελλα, και οχι να νοιωθει σαν τεμαχιο που ελαβε καποια καλη τιμη και αρων αρων θα πουληθει την πρωτη στιγμη, τοτε θα δει την ομαδα μας μονο σαν σκαλι, και αυτο ειναι το χειροτερο.
Το σαββατο ο Θρυλος παιζει με την Ξανθη, ελπιζουμε σε μια καλη εμφανιση. Ο κοσμος απο οτι δειχνουν τα προγνωστικα θα ειναι πολυς ,υπενθυμιζουμε 10 ευρω μονο το εισιτηριο για το πουλμαν, οσοι πιστοι προσελθετε στις κατα τοπους Θυρα 7 η ΠΕΦΟ.