Thursday, September 18, 2008

ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ


Με αυτες τις τρεις κουβεντες μπορουμε να περιγραψουμε το χθεσινο παιχνιδι. Ο Ολυμπιακος φυσικα δεν εντυπωσιασε αυτο το ειδαμε ολοι και πιστευω δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε, και ευτυχως το 2-0 και ο Μητρογλου που επιτελους φαινεται να αρχιζει να σκοραρει...
Αυτο ομως που εμας για αλλη μια φορα μας συγκινησε ειναι η παρουσια τω ν φιλαθλων μας στη Δανια που παρολη την αποσταση που επρεπε να διανυσουν παρολη την μη σημαντικοτητα του συγκεκριμενου παιχνιδιου , δωσαν το βροντερο παρον για αλλη μια φορα παραδιδοντας μαθηματα οπαδικα στην Ευρωπη οπως παντα. 1.700 Γαβροι αναμεσα τους και πολλοι ομογενεις ηταν εκει και δεν σταματουσαν να φωναζουν ουτε λεπτο.
Αυτους τους οπαδους ο Ολυμπιακος τους συγκεντρωσε για πλακα χωρις μεγαλες καμπανιες και φαμφαρες και οχι με πολυ φθηνα εισιτηρια (450 ευρω δωσανε..!) οπως κανουν οι αλλες ομαδες για να δελεασουν τους οπαδους τους μπας και εμφανιστουν 100-200 το πολυ.
Εμεις οπως και να πηγαινει η ομαδα θα ειμαστε εκει παιχτες να το θυμαστε. Τιμηστε τον Ολυμπιακο οπως τον τιμαμε κιεμεις και ετσι θα τιμαμε κιεμεις εσας!!!
Τωρα μια νικη μονο μενει στο καραισκακη και κοιταμε μπροστα, ολα ειναι ανοιχτα. Στηριζομαστε στο υλικο μας που ειναι ενα απο τα καλυτερα χωρις υπερβολες απο τις ομαδες που συμμετεχουν στο κυπελλο ΟΥΕΦΑ και ελπιζουμε στο καλυτερο.
2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ .