Friday, March 14, 2008

Δεν εγινε το θαυμα


Εμεις φωναξαμε, εμεις υποστηριξαμε με ολο μας το παθος, εμεις δειξαμε μονο σε ολη την ευρωπη οτι στο σταμφορντ μπριτζ οι οπαδοι της τσελσι ΔΕΝ ακουγονται. Παρ ολα αυτα αν και οι παιχτες μας προσπαθησαν το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενομενο , αυτο οχι γιατι δεν μπορουσαν , αλλα γιατι οταν η κρατικη ομαδα και αγαπημενη του εβραικου λομπυ ομαδα του αμπραμοβιτς παιζει στην εδρα της ΠΑΝΟΠΛΗ , εμεις παιζουμε με τα δευτερα (το μοντελο το περσινο ενα πραγμα).

Φυσικα και δεν πιστευουμε οτι η τσελσι θα ετρωγε τρια εκει μεσα οπως και η Βερντερ, αλλα η ομαδα του θρυλου ετσι οπως πρωτοαρχισε τη σεζον με λουα λουα, ραουλ μπραβο, ντομι, γκαλετι ηταν τουλαχιστον για να κρατησει την ισοπαλια εκει μεσα.

Ολοι μας ειδαμε παρ οτι τα 3 γκολ και μετα την εισοδο του μπελουσι, ποσο ο ολυμπιακος ευκολα εκλεινε την τσελσι στα καρε της και ποσο χεσμενοι εδειχναν οι αγγλοι σε καθε μας επιθεση. Αρκουσε μια απλη πινελια και η προσθηκη των δυο αυτων παιχτων μπελουσι και λεοναρντο. Σκεφτειτε την ομαδα μας με ολο το καινουριο αιμα, με ολους εκεινους που της εδωσαν της ομαδας μας το δικαιωμα να ανεβει και να παιξει εκει πανω!

Αυτο που μας εξοργισε ηταν ομως ο ψυχολογικος πολεμος που ειχε υποστει ο ολυμπιακος απο τα μεσα ενημερωσης και ολους εκεινους που βιαστηκαν να αποκλεισουν τον ολυμπιακο πριν καλα καλα παιξει. Τι χειροτερο υπαρχει απο το να βλεπουν οι παιχτες μας απο ουδετερες υποτιθεται εφημεριδες και καναλια της ιδιας μας της χωρας οτι ο Ολυμπιακος σημασια εχει να κανει μια καλη εμφανιση ή το καλυτερο οτι δεν πειραζει αν χασει, σημασια εχει που εφτασε ως εδω...!!! Αυτο δυστυχως ηταν το κλιμα πριν απο τον αγωνα και φυσικα δεν ειναι ενα κλιμα που θα βοηθουσε ποτε την ομαδα περασει ευκολα απο εκει πανω.

Οπως και να εχει δεν μπορουμε να παραβλεψουμε οτι μεχρι εδω φτασαμε ιδρωνωντας την φανελλα και αυτο φυσικα δεν το αμφισβητησε κανεις, και για τον ιδιο λογο συγχαιρουμε τους παιχτες μας που μας καναν μετα απο χρονια υπερηφανους.

Ευχομαστε του χρονου η Ευρωπαικη μας περιοδεια να μην τελειωσει τοσο νωρις και φυσικα με τοσο αδικο τροπο οπως φετος.


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ...ΠΕΙΡΑΙΑΣ