Monday, March 31, 2008

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ



Μια ηττα ειναι δεκτη, το ιδιο και μια κακη εμφανιση, μια κακη πορεια ομως δεν ειναι δεκτη γιατι αυτο που βλεπουμε απο τα χριστουγεννα και μετα ειναι μια καταρρευση, μια ανεξηγητη πτωση που εκτος απο τον αδικο αποκλεισμο μας απο την Ευρωπη τωρα απο οτι φαινεται μπορει να μας στοιχισει και το πρωταθλημα.
Το σιγουρο ειναι για να κλεισουμε τα στοματα των αμπαλων αντιπαλων μας οτι αν ο Θρυλος ηθελε να παρει αυτο το παιχνιδι και χρειαζοταν τους βαθμους, ακομα και κατω απο αυτην την ψυχολογια, αυτη την εμφανιση δεν θα την βλεπανε. Τωρα κατω απο αυτες τις συνθηκες (κακως φυσικα) δωσαμε σε αυτους το δικαιωμα να μιλανε αλλα την αληθεια ολοι την ξερουν και φυσικα ας θυμουνται ποιος ειναι πρωτος, ακομα και μετα απο αυτην την ηττα και οτι για εμας το παιχνιδι δεν ηταν τοσο σημαντικο οσο γιαυτους.
Ποτε ομως εμεις δεν ανεχομαστε τετοια ηττα απο καμμια ομαδα και για κανενα λογο ειτε ο αντιπαλος λεγεται παναθηναικος, ειτε αεκ ειτε τσελσι, ειτε θρασυβουλος ή εργοτελης. Εμεις ειμαστε φτιαγμενοι για να κερδιζουμε και ελπιζουμε οτι και οι παιχτες μας καταλαβαινουν το βαρος της ερυθρολευκης που φορανε και οπως εμεις τιμαμε αυτην τη φανελλα και στην εξεδρα αλλα και εξω στο δρομο ελπιζουμε να κανουν και αυτοι το ιδιο μεσα στις γραμμες του γηπεδου για να αποδειξουν οτι και αδικα αποκλεισθηκαν απο την Ευρωπη αλλα και οτι στην Ελλαδα αυτα ειναι τα μονιμα χρωματα των πρωταθλητων.
Ποτε ξανα μην ξαναδουμε αυτην την εικονα. Συγχαρητηρια στα παιδια απο χθες το βραδυ στου Ρεντη. Την αλλη φορα την αναπνοη μας θα την αισθανθειτε πιο κοντα σας, σε αυτο το παιχνιδι ΔΕΝ παιζετε μονοι σας.