Monday, March 17, 2008

ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ...


Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης-Στο καθαρα αγωνιστικο κομματι ειμαστες ευχαριστημενοι, και ειμαστε ευχαριστημενοι γιατι νικησαμε τους περιστεριωτες και την μικρομεσαια ομαδα τους με το σιχαμενο αστερι σαν σημα και δευτερον τωρα οπως λενε και οι δημοσιογραφοι, εχουμε βασιμες ελπιδες για τον τιτλο. Eτσι κι αλλιως κανεις δεν περιμενε καμμια φοβερη αποδοση απο την ιδια "υπηρεσιακη" ενδεκαδα που επαιξε και στο νησι με τις αγγλιδες.

Απο τη αλλη κατι τετοιο δεν πρεπει να μας εφησυχασει και να κατσουμε παλι στις δαφνες ενος σιγουρου τιτλου. Τα πραγματα δεν ειναι ετσι και η ομαδα ειναι σε κριση, ασχετως αν αυτο δεν φαινεται ακομα. Εχουμε τον Λεμονη που εφυγε χωρις βασιμο λογο και χωρις καποιος επισημος να βγει και να πει μια σοβαρη δικαιολογια.

Επειδη ομως ο λαος του Ολυμπιακου ουτε ειναι αχαριστος, ξερει να εκτιμαει και φυσικα δεν χρωσταει σε κανενα παρα μονο του χρωστανε, δειχνει ακομα το σεβασμο του σε εναν ανθρωπο που και απο τα σπλαχνα του ειναι , και ποναγε τον Ολυμπιακο, και φορεσε τον εφηβο στο στηθος και απο οτι φαινεται απο τις μετεπειτα δηλωσεις του παραμενει πιστος οχι στην διοικηση που τον προδωσε αλλα στα ερυθρολευκα χρωματα, γιαυτα τα χρωματα για τα οποια εμεις δεν προκειτε να σταματησουμε καμμια κυριακη να φωναζουμε δυνατα. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ - ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ